Million dollar madness

Door Jules Janssen • Thursday 20 January 2011

Nadat in 2005 de ‘Million Dollar Homepage‘ echt succesvol bleek te zijn en het gestelde doel behaalde waren er natuurlijk een boel goudzoekers die ongeveer hetzelfde truukje nog eens slapjes probeerden over te doen. Zonder veel succes.
Een aantal weken geleden stond een nieuwe grapjas genaamd Craig Rowin op die via een Youtube filmpje vriendelijk verzocht om hem – zonder enige tegenprestatie – 1 miljoen dollar te doneren. Toen dat verzoek, tegen alle verwachtingen in, niet direct ingewilligd werd probeerde meneer Rowin het rustig nog een keer. Wederom zonder al te veel succes. Inmiddels zijn we vier van zo’n filmpjes verder. Grappig zijn ze wel, maar wie denkt nou daadwerkelijk dat hij ‘n miljoen dollar gaat krijgen?

Nou, Craig Rowin dus. In zijn meest recente filmpje vertelt hij dat de deal zo goed als rond is. 2 februari aanstaande zal er op een of ander speciaal daarvoor georganiseerd feest 1 miljoen dollar aan hem worden overgedragen door een of andere nu nog onbekende miljonair. Fantastisch idee dat filmpje dus. Op dit moment kan ik niet anders denken dan dat ‘t waarschijnlijk een of andere ‘viral’ campagne van een tot nu toe onbekend merk is, maar daar zullen we dan waarschijnlijk pas rond 2 febrauri achter komen.

Mocht u mij 1 miljoen euro’s willen overmaken. U weet me te vinden. Bij voorbaat dank.

terug naar blog