Top 10 list of top lists 2009… best of

Door Jules Janssen • Monday 14 December 2009

Einde van het jaar: tijd voor lijstjes. Einde van een decennium: tijd voor lijstjes van lijstjes. Vandaar dat ik dan op mijn beurt dan weer een lijstje voor u heb samengesteld met de beste ‘best of’ lijstjes die ik de laatste tijd ben tegengekomen. Voor ieder wat wils, zoals u zult zien. Aanvullingen zijn natuurlijk welkom in de reacties.

Er volgen er in de komende tijd waarschijnlijk nog wel een heel aantal. Updates volgen…

En dan nog een extra bericht in het kader van lijstjes: Mocht u namelijk op zoek zijn naar een simpele en ‘designy’ manier om uw to-do lijstjes te organiseren, kijk dan zeker eens naar het nieuwe ‘TeuxDeux‘. Een zeer straight-forward, doch uiterst elegante lijstjes maker.

terug naar blog