als de nood het hoogst is…

Door Jules Janssen • Sunday 10 May 2009

… blijkt nu toch dat de redding alles behalve nabij is. Althans niet vanzelf.

Gedurende het weekend is mijn website en alles dat op julesj.nl gebeurde verhuisd van hosting provider. Ik zat om historische redenen namelijk nog steeds bij Kene, terwijl al mijn hosting-activiteiten tegenwoordig bij voorkeur door Protagonist worden uitgevoerd. Verhuizen dus. Qua papierwerk al nooit het leukste taakje, maar als je dan ook nog je WordPress installatie en bovendien je blogthema vernachelt en niet goed backupped / back-upt, wordt het er niet mooier op.

Vandaar dus deze snel geïmproveerde lay-out voor het blog. De Kubrick classis zoals het genoemd wordt. Met een julesj roze tintje, wel te verstaan.
Op zich is dit natuurlijk wel een hele goede reden om eindelijk eens werk te maken van de nieuwe versie van zowel de website als het blog. Afgelopen week heb ik toevallig nog wat zitten knutselen met een nieuwe layout die beide onderdelen moet gaan aankleden, maar zoals bekend ben ik geen grafisch ontwerper / webdesigner dus er zal nog het een en andere moeten gebeuren om dit alles fatsoenlijk op de rails te krijgen.

Ondertussen blijft de stapel met allerlei interessantigheden zich opstapelen, smachtend om gedeeld te worden via dit verschrikkelijk mooie medium.

Kom dus snel terug en hoop – net als mij – op betere tijden.

terug naar blog