Actie!

Door Jules Janssen • Tuesday 3 March 2009

U wilt toch ook dat dit blog weer gaat leven als nooit tevoren? Neemt u maar van mij aan dat ik een gigantische bak met superhandige informatie, ultragrappige links, de beste YouTube filmpjes, het meest vermakelijke nerdnieuws en nog veel meer achter de hand heb. Waarom ik het niet via deze weg publiceer en de hele wereld laat genieten van al dat moois vraagt u? We zitten in crisis mensen. En ook ik moet rekening houden met het ergste.

Zonder uw hulp kom ik waarschijnlijk gewoon de zomer niet door. Help mij daarom en klik nu op deze link en wordt lid van Powned TV (u weet wel, het ambiteuze TV project van GeenStijl). Ook als u besluit mij niet te willen helpen wil ik u vriendelijk verzoeken lid te worden van deze omroep in wording. Ondanks alle heisa, of wellicht juist dankzij, ben ik namelijk best benieuwd naar het werkelijke effect dat deze beweging op het bestaande omroepbestel gaat hebben.

Anyway, zonder uw klikken zijn we nergens. Trommelt uw familie, vrienden, bekenden, buren, vijanden, Twitter-followers en dergelijke op en helpt julesj de winter door. Mijn dank is groot. Het effect zal ongekend zijn…

terug naar blog