Voetbal, nogmaals

Door Jules Janssen • Thursday 26 June 2008

Had ik bijna geconcludeerd dat voetbal hier in de US nooit echt voet aan (succesvolle) grond zal krijgen, zie ik deze week meer voetbal dan in alle voorgaande weken bij elkaar. Allereerst natuurlijk het Russische debacle, daarna het eerherstel door de ‘Masters of the Game’ straatvoetballers en vandaag niemand minder dan Thierry Henry die zijn kunstjes vertoonde op een buurtveldje in Lower East Side.

Wat is het geval? Ter promotie van een of ander goed doel, de naam en het doel zijn me even ontschoten, had Steve Nash (ex-NBA speler en voetbalfan) samen met een aantal van zijn vrienden een benefietwedstrijd georganiseerd. Steve’s vriendenkring bestaat uit onder andere Baron Davis, Jason Kidd, Leandro Barbosa, Salomon Kalou en de voornoemde Thierry Henry. Een heleboel bekijks gegarandeerd dus. En wie ben ik dan om in die groep te ontbreken?
Al met al weer een leuk potje voetbal gezien. Foto’s vind u als vanouds terug via Flickr.

 

Ow ja, en op de weg naar huis liepen we ineens midden over de filmset van ‘All Good Things‘. Ergens volgend jaar ziet u dus wellicht terug op het grote scherm met Kirsten Dunst op de achtergrond.

terug naar blog