Pap en mam in de huis!

Door Jules Janssen • Tuesday 3 June 2008

Allereerst voor de Nederlandse vrouwelijke lezers onder u:
Hoewel vrijwel álle recensies er geen goed woord voor over hebben, is ‘Sex and the City’ volgens Josine & Hanneke helemaal geweldig. Over een ruime week mag u zelf oordelen.

De twee voornoemde dames zijn overigens vanmorgen in alle – onchristelijke – vroegte vertrokken om voor twee weken het Caribbean zon, zee en strand van Costa Rica te verkennen. Vol goede moed verlieten ze hier het zonnige NYC om 5 uur later aan te komen op een eilandje waar het stortregent. Jammer dames…

En dan het grootste nieuws van vandaag: Pap en mam zijn hier! Superemotioneel weerzien natuurlijk na 3 maanden, maar na een aantal uren aan een stuk janken hebben we vanavond dan toch maar direct even wat door de stad geslenterd. Wat een comfortabele wandeling had moeten zijn op weg naar een verkoelend pilsje op een lokaal terrasje werd uiteindelijk een halve marathon. Blijkbaar had half New York er voor gekozen om de avond door te gaan brengen op de Meatpack terrassen. Anyway, Greenwich dan maar, waar het zwaar verdiende pilsje uiteindelijk mogelijk nóg beter smaakte.

Morgen heb ik dagje vrij genomen om het ouderpaar te introduceren in het 24/7 spektakel dat New York heet. Hangen in Central Park en Frapuccino’s slurpen dus waarschijnlijk.

terug naar blog