Het zit erop!

Door Jules Janssen • Saturday 28 June 2008

Net als een van mijn volgelingen heb ik ook gisteren mijn laatste werkdag gehad bij mijn huidige werkgever. Zoals gebruikelijk leidt dat vanzelf tot deadlines die nog gehaald moeten worden en omdat dat niet helemaal is gelukt, zit ik op dit moment ook gewoon op kantoor. Maar dat mag de pret niet drukken. Na ruim 4 maanden die eigenlijk als één grote vakantie hebben gevoeld, worden daar nu nog twee weken officiële vakantie aan de andere kant van het land aan vastgeplakt.

Tot zover dus ook het grootste deel van mijn activiteiten hier op dit blog. Voor de komende week staan er nog wat berichten in de wacht en ook na de vakantie zal ik wellicht nog wat te vertellen hebben, maar dan houdt ‘t waarschijnlijk voor een groot deel op. Daarna zullen er vermoedelijk zo af en toe alleen nog wat typisch nerd/web gerelateerde berichtjes verschijnen die het huidige publiek allerminst zullen vermaken (natuurlijk een uitkomst van een grootschalig marktonderzoek, dat snapt u).

De afgelopen periode heb ik hier met plezier mijn ‘belevenissen’ tijdens stage en het verblijf in NYC beschreven en met een kleine 12.000 pageviews (op 14.749 woorden) later is dat een dankbaardere taak geweest dan ik voorheen had verwacht. Om u alvast te laten wennen aan de voornoemde nerdberichten lijkt het me verstandig om er in deze uitgave alvast voorzichtig mee te beginnen. Als statistiekennerd is mij namelijk opgevallen dat bezoekers via de gekste google-zoektermen op deze site terecht zijn gekomen. Hieronder een lijstje van aparte zoektermen:

Later…

terug naar blog