Het einde nadert

Door Jules Janssen • Friday 20 June 2008

Alweer een week voorbij. Mijn een-na-laatste week hier bij Version wel te verstaan. Na volgende week zit ‘t er op en kan ik nog van een aantal dagen van California gaan genieten, alvorens terug te keren naar het thuisland.

Roerig weekje wederom. Maandag begon direct spetterend met de terugkeer van Josine en Hanneke uit Costa Rica, waar ze twee weken lang een prachtige vakantie hebben gehad. Raften, jungle-wandelingen, surfen, vulkaan-bezoek, je kunt ‘t zo gek niet verzinnen of ze hebben ‘t meegemaakt. Dus dat werd foto’s kijken, sterke verhalen aanhoren en nog wat foto’s kijken.

Woensdag was het tijd voor Alicia Keys in Madison Square Garden, New York City, haar thuisbasis. Laat ik er heel kort en duidelijk over zijn: Pure genialiteit. Superconcert. Na een uitgebreid en zeer vermakelijk voorprogramma, waarin Jordin Sparks, Fabolous, Ne-Yo en Rihanna acte de présence gaven was het de beurt aan mevrouw Keys zelf. Geintroduceerd door Cedric the Entertainer betrad ze het podium alwaar met een indrukwekkende show een serie aan hits werd gepresenteerd. Zeer de moeite waard. Achteraf nog een biertje bij ‘Plan B‘, de beste bar van Brooklyn en omstreken, waarmee de avond compleet was.

Over een paar uur stapt Hanneke in ‘t vliegtuig om terug te keren naar Nederland en met een beetje geluk net op tijd te zijn voor de kwartfinale. Josine en ik hangen ons waarschijnlijk morgenmiddag ergens aan een bar om ons – na een onbeschoft grote winst van ‘onze jongens’ – compleet van de planeet te zuipen. Je moet ‘t oranjegevoel hoe dan ook hooghouden.

terug naar blog