Wisseling van de wacht

Door Jules Janssen • Friday 9 May 2008

Allereerst bedankt voor alle groeten, liefdesverklaringen, succeswensingen, aanbiddingen en natuurlijk viltjes die ik via het bezoek de afgelopen dagen heb mogen ontvangen.

Rockefeller Center view - Top of the Rock

Op dit moment staan Mini & Jay vanaf 260 meter hoogte – vanaf Rockefeller GE Building – over the City uit te kijken. Hun laatste avond alhier. Maar geen nood; zondag komt het volgende hooggeëerde duo alweer aan. Mijn zusje en haar lieftallige vriend zullen dan namelijk voor een goede week NYC bezoeken. Volgende week vrijdag gaan we met z’n drieën nog een paar dagen naar Washington DC. Niet te klagen dus.

Enkele dagen geleden sprak ik hier op deze plek vol trots over de temperatuur die hier vele malen beter was dan in mijn land van herkomst. Momenteel ervaren de meeste lezers van dit stukje echter een veel aangenamere kwikstand dan ik hier. Vanaf vandaag zal ‘t enkele dagen bewolkt en soms zelfs regenachtig zijn. Dat in combinatie met een ongebruikelijke warmte, die het tot een heerlijk klam geheel maakt.

Desondanks is het hier natuurlijk nog altijd waanzinnig gezellig. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze week zo’n beetje het filmen-in-new-york seizoen is geopend. Afgelopen donderdag was ‘t hier in de straat raak, maandag stond ik bij ‘t uitlopen van de metro ineens midden op de set en woensdag was er van alles te doen tijdens een shoot op 7 & 40 (ook op weg naar ‘t werk). Omdat ik geen idee heb wat er opgenomen werd kunt u ‘t beste gewoon alle films die de komende 1,5 jaar uitgebracht gaan worden even bekijken en me op de hoogte houden van mijn bijrollen. Alvast bedankt.

terug naar blog