Het is zover…

Door Jules Janssen • Friday 2 May 2008

Enkele dagen geleden kwam het eerste gallioen der Reuverste infiltranten ‘the City’ binnen. En zover als ik ‘t kan inschatten, vermaken ze zich hier goed. Helikoptervluchtje hier, Coroña-tje daar. Baseball wedstrijd zo en Budweiser zus. Vandaag volgen weer twee strijders die de taak kunnen overnemen als zondag de eerste zes weer huiswaarts zullen gaan. Vanavond staat een gezellig samenzijn downtown met z’n allen op de planning. Succes gegarandeerd.

Dan nog een korte samenvatting van de week: woendag heb ik mijn hele hebben en houden vanuit Bay Ridge naar het hippe Park Slope verhuisd. Hele operatie natuurlijk, maar het resultaat mag er wezen. Scheelt sowieso een kwartier aan reistijd en daarmee ook aan slaaptijd. Ideaal. Vooral nu de avonden steeds vaker in een bezoek aan een kroeg eindigen.

Gisteren de show van Chris Rock. Zoals we van hem gewend zijn uitermate grappig natuurlijk. Tot nog toe de enige die al het gemekker rondom de verkiezingen eens wel op een interessante manier kan benaderen. Zeer de moeite waard.

Tot zover deze korte intermissie, nu weer rap verder aan ‘t werk en later volgt vast meer.

terug naar blog