‘17th floor’-case opgelost!

Door Jules Janssen • Thursday 6 March 2008

Laat ik beginnen met een bedankje richting de mensen achter de leuke reacties de afgelopen dagen hier op mijn blog. En ik weet dat veel van jullie – net als ik – lekker onderuitgezakt op het puntje van jullie stoel hebben gezeten in verband met de zaak betreffende de dames van de 17e verdieping.
Als medelander van een sinds kort wereldberoemde misdaadverslaggever werd in deze situatie natuurlijk het een en ander van mij verwacht. En ik kan u verzekeren: de zaak is opgelost. Om u allen niet langer dan nodig in spanning te laten verkeren zal ik niet wachten tot aankomende zondag met de spannende ontknoping in deze affaire, maar zullen alle spraakmakende feiten per direct geopenbaard worden.
Helaas zijn die feiten iets minder spannend dan ik zelf eigenlijk had gehoopt. Grondig onderzoek (lees: beneden bij de liften gewoon even kijken welke bedrijven er op de 17e gehuisvest zitten) heeft namelijk uitgewezen dat de zeventiende verdieping onderdak biedt aan slechts één bedrijf, genaamd ‘eDressme.com’. Nu is het daarna niet moeilijk om op de website met het gelijknamige adres een kijkje te gaan nemen en wat blijkt, een uiterst degelijke kledingwinkel die opereert vanuit hartje New York. Die dames in de lift waren dus ‘gewoon’ modellen die in zich in prachtige bikini’s, sexy jurken en wulpse onderbroekjes op de gevoelige plaat vast laten leggen.

Of is hier toch meer aan de hand?

terug naar blog