Status update

Door Jules Janssen • Friday 1 February 2008

Inmiddels zijn we weer een stapje dichterbij het VS avontuur en durf ik met redelijk grote zekerheid te stellen dat ik 19 februari 2008 zal vertrekken richting ‘the City’. Vandaag heb ik voorlopig mijn laatste dag op school doorgebracht (dankzij het naderende carnavalsseizoen moest ik een presentatie aanschouwen die gegeven werd door een panda-beer: waanzin!).

Direct na de feestelijke dagen die het komende weekend ons zal brengen heb ik donderdag een afspraak op het consulaat in Amsterdam. Pas daarna zal blijken of ik daadwerkelijk mijn visum krijg, maar ik heb me laten vertellen dat de kans daarop dankzij het inmiddels verkregen DS2019 formulier aanzienlijk groot is.
Dus, ga aan de slag en boek uw tickets richting de States. Laat me even weten wanneer je op de stoep staat of wanneer we een lekker Belgisch pintje pakken midden op Times Square.
Eén minpuntje aan de timing van mijn stage is trouwens wel het feit dat de complete EK2008 (7 t/m 29 juni) in dezelfde periode vallen. Wie kan me een gezellige kroeg aanbevelen waar het Nederlands volk in New York onze jongens kan aanmoedigen?

terug naar blog